13 gadi - cienījams vecums (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zīmols «Apollo» Latvijas interneta vidē pazīstams jau kopš 1997.gada, kad uzņēmums «Lattelekom» sāka piedāvāt «Apollo» interneta pieslēgumus. Kā ziņu portāls «Apollo.lv» darbu sāka 2000.gada 30.augustā, un tas nozīmē, ka šodien esam sasnieguši 13 gadu vecumu.

13 gadi straujas izmaiņas vienmēr nesošajā internetā ir daudz. Mēs ar smaidu par jaunākajiem brāļiem varam dēvēt gan «Facebook» (2004.gads), gan «Youtube» (2005.gads), gan arī «Wikipedia» (2001.gads).

Šo 13 gadu laikā vienmēr esam centušies rakstīt par Jums interesanto saprotami un objektīvi. To ir novērtējuši arī mūsu lasītāji, kuru skaits ar katru gadu arvien pieaug. Interneta izpētes uzņēmuma «Gemius» dati liecina, ka šī gada jūlijā portālā «Apollo.lv» ir ienākuši vairāk nekā 466 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju (real users). Vēl pirms pieciem gadiem šis skaitlis bija gandrīz divreiz mazāks. Katru dienu portālā «Apollo.lv» iepazīties ar jaunākajām ziņām ienāk aptuveni 150 tūkstoši lasītāju. Paldies Jums!

» dati

Paši sev dzimšanas dienā dāvinām jaunu portāla logotipu, kuru jau varat apskatīt portālā.

Ar to vēlamies atgādināt sev, ka interneta ziņu medijs nevar nodarboties tikai ar vienvirziena komunikāciju, tādēļ vienmēr esam ieklausījušies Jūsu paustajā kritikā un padomos, un centušies mainīties uz labo pusi. Liels paldies arī visiem lasītājiem, kuri palīdzējuši mums atspoguļot aktuālākos notikumus, iesūtot savas reportāžas.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu