Gatavojam ziemai: Marinētas plūmes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: garrellmillhouse, CC BY-NC-SA 2.0

Plūmju laiks! Pamēģiniet iemarinēt plūmes, tā būs lieliska uzkoda, piedeva pie gaļas ēdieniem vai siera.

Nepieciešams:

plūmes
40g 9% etiķa
5 krustnagliņas
neliela standziņa kanēļa
5 smaržīgie pipari
70g cukura

Pagatavošana:

Šis garšvielu daudzums paredzēts 1 l burkas piepildīšanai. 0,5 l ūdens ieber cukuru, uzvāra. Plūmes liek burkā, pieliek garšvielas, ielej etiķi, pārlej karsto sīrupu. Burkas karsē 7 minūtes, aizvāko, uzglabā vēsumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu