Liepājas teātris dodas rudens viesizrādēs uz Valmieru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas teātris uzsācis biļešu tirdzniecību uz viesizrādēm Valmierā, kur 25. un 26. oktobrī priecēs valmieriešus ar jau iemīļotām izrādēm – «Pelnrušķīte», «Ragana» un «Šikās kāzas». Šosezon liepājnieki Valmierā viesosies divreiz – kā ierasts notiks arī pavasara viesizrādes, kurās tiks rādīti jaunās sezonas iestudējumi.

  • 25. un 26. oktobrī plkst. 11:00 bērniem tiks piedāvāta izrāde «Pelnrušķīte» (režisors Leons Leščinskis). Tieši šī izrāde iepriekšējā sezonā spēlēta visvairāk reižu, priecējot bērnus un viņu vecākus daudzās Latvijas pilsētās.

Pelnrušķīte ir labsirdīga, sešpadsmit gadus jauna meitene, kurai vairāk par visu garšo saldējums un kura vairāk par visu grib nokļūt ballē, jo viņai tik ļoti patīk dejot. Taču ceļā Pelnrušķītei stājas pamāte un abas izlutinātās pusmāsas Anna un Marianna, liekot viņai darīt darbu pēc darba, izdomājot visdažādākos iemeslus, lai tikai Pelnrušķīte netiktu uz pili un nesatiktu princi. Taču tad parādās labā Feja.. Un brīnumi var sākties!

Titullomā – Laura Jeruma, pārējās lomās – Edgars Ozoliņš, Sigita Jevgļevska, Kaspars Gods, Anete Berķe, Ilze Jura, Marģers Eglinskis, Anda Albuže, Gatis Maliks, Pēteris Lapiņš, Aivars Kalnarājs un Rolands Beķeris.

  • 25. oktobra vakarā, plkst. 19:00, valmieriešus gaida īsts saldais ēdiens, kad tiks rādīta viena no Liepājas teātra Zelta fonda izrādēm – kaislības senlaiku garā Dž.Dž.Džilindžera režijā «Ragana». Aktieri Inese Kučinska (par šo lomu saņēmusi «Spēlmaņu nakts» balvu kā Gada aktrise), Egons Dombrovskis un Kaspars Gods izspēlēs bīstamu mīlestības trijstūri, kur, atmostoties apslēptām kaislībām un vēlmēm, tiks savērpti notikumi, kas izmainīs visu triju varoņu dzīves.

«Skaists stilizācijas paraugs, kur kā izkāpuši no ekspresionistu mēmā kino mīlas trīsstūra dalībnieki spēlē savu tumšo kaislību rosinātās spēles. Aktrisei Inesei Kučinskai šī loma prasa drosmi un spēju nekaunēties, un tikai Kučinska spēj monstrozajā radījumā atstāt tik daudz vietas mīlestībai, sāpēm un ilgām,» par iestudējumu teikusi teātra kritiķe Henrieta Verhoustinska.

  • 26. oktobrī kārtīgi izsmieties varēs kopā ar Dž.Dž.Džilindžera iestudētās komēdijas «Šikās kāzas» varoņiem. Viņus gaida gan pārpratumi, gan pārdzīvojumi, cenšoties saprast, vai cilvēks, ar kuru ir paredzētas kāzas, tiešām ir īstais un vienīgais?

Lomās: Mārtiņš Kalita, Signe Ruicēna, Gatis Maliks, Agnese Jēkabsone, Anete Berķe un Ilze Būde.

Biļetes iespējams iegādāties gan teātra, gan Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu