Klints Īstvuds šķiras no sievas (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris un režisors Klints Īstvuds un viņa sieva Dina nolēmuši šķirt 17 gadus ilgo laulību, vēsta portāls «Radar Online».

Drāmas «Gran Torino» režisora otrā sieva žurnālam «Us Weekly» ceturtdien apstiprināja baumas par šķiršanos. Viņa atzina, ka jau labu laiku dzīvojot atsevišķi no vīra.

83 gadus vecajam Klintam un 48 gadus vecajai Dinai Īstvudiem ir pusaugu meita Morgana, kas ar savu māti un aktiera meitu no pirmās laulības piedalījās realitātes šovā «Mrs. Eastwood & Company».

Pēdējo gadu laikā pāris tikpat kā nebija redzēts kopā. Īstvuds uzjundīja baumas, parādoties sabiedrībā bez laulības gredzena.

Savukārt Dina šomēnes sociālajos tīklos ievietoja video ar savu «jauno vīrieti», ko tabloīds «The National Enquirer» identificēja kā basketbola treneri Skotu Fišeru, ar ko Dina esot sagājusies vidusskolas laikā.

«Dina ir iemīlējusies Skotā. Tas ir kā atkal būt vidusskolā,» sacīja viņai pietuvināts informācijas avots.

Kā jau ziņots, Dina šogad iestājās rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētos no depresijas un panikas lēkmēm.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu