Hokejists Jānis Ozoliņš karjeru turpinās Francijas augstākajā līgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu hokejists Jānis Ozoliņš nākamo sezonu aizvadīs Francijas augstākās līgas komandā «Morzine-Avoriaz», vēsta kluba mājaslapa internetā.

Klubs norāda, ka Ozoliņam ir ļoti laba tehnika un izcilas slidošanas prasmes. Jaunieguvums komandai pievienosies nākamās nedēļas sākumā.

Iepriekšējās trīs sezonās 24 gadus vecais Ozoliņš spēlēja Lielbritānijā. 2012./2013. gada sezonu viņš uzsāka Lielbritānijas spēcīgākās hokeja līgas (EIHL) klubā Hallas «Stingrays», tomēr pēc tam, kad 12 mačos pēc kārtas bija palicis «sausā», janvāra izskaņā pārgāja uz citu šīs līgas komandu Dandī «Stars» no Skotijas.

«Stingrays» sastāvā 39 mačos Ozoliņš guva 14 vārtus un izdarīja 19 rezultatīvas piespēles, bet «Stars» komandā izcēlās ar četriem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm 18 spēlēs. Dandī klubs EIHL sezonas noslēgumā palika devītajā vietā desmit komandu konkurencē, nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Tāpat Ozoliņš savā karjerā pārstāvējis arī dažādas Latvijas komandas un Čehijas trešās līgas komandu «Most».

Uzbrucējs divas reizes pasaules čempionātos palīdzēja Latvijas U-18 izlasei, bet U-20 valstsvienību pārstāvēja pat trīs reizes, pēdējā no gadiem 2008./2009. gada sezonā augstākajā līgā izceļoties ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm sešās spēlēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu