Rudņevs pirmoreiz netiek laukumā bundeslīgas spēlē (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs pirmoreiz kopš pievienošanās Vācijas bundeslīgas čempionāta komandai «Hamburger SV» šodien neizgāja laukumā, bet viņa pārstāvētā vienība jaunās sezonas ceturtās kārtas mačā beidzot tika pie pirmās uzvaras.

Aizvadītajā spēlē Hamburgas klubs ar 4:0 (2:0) savā laukumā uzveica bundeslīgas jaunpienācēju Braunšvaigas «Eintracht».

Ja iepriekšējā kārtā Rudņevs šosezon nospēlēja visas 90 minūtes, šoreiz Latvijas uzbrucējs tā arī nepiecēlās no rezervistu soliņa.

Divus vārtus Hamburgas komanda guva pirmajās 17 minūtēs, kad precīzi sita nīderlandiešu pussargs Rafaels van der Vārts un šīs vasaras kluba jaunpienācējs Žaks Zuā no Kamerūnas, bet punktu mačam ar diviem vārtiem pēdējās desmit minūtēs pielika Hakans Kalhanoglu.

Hamburgas klubs tagad jaunajā sezonā ticis pie vienas uzvaras, diviem zaudējumiem un viena neizšķirta.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Hamburger SV» ar četriem punktiem četrās spēlēs pakāpās uz 12. vietu

Turnīra augšgalā ar desmit punktiem pašlaik ir čempione Minhenes «Bayern», kas savu ceturtās kārtus maču aizvadīja jau otrdien, kad izbraukumā cīnījās 1:1 (1:0) ar «SC Freiburg» futbolistiem.

Pa deviņiem punktiem trīs spēlēs pašlaik ir Dortmundes «Borussia» un Leverkūzenes «Bayer» komandām. «Bayer» vēlāk šovakar sacentīsies ar Gelzenkirhenes «Schalke 04», bet «Borussia» svētdien spēkosies ar Frankfurtes «Eintracht».

Tikmēr pa deviņiem punktiem četrās spēlēs ir «Hannover 96» un «Mainz 05» komandām. Šīs abas komandas sestdien tikās savā starpā, panākumu ar 4:1 (2:1) izcīnot Hanoveres vienībai.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu