Somija sagrauj Zviedriju un uzvar Eirotūres pirmajā posmā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Eirotūres pirmā posma - «Czech Hockey Games» - uzvarētājiem šodien Pardubicē kļuva Somijas valstsvienības hokejisti.

Turnīra pēdējās dienas pirmajā mačā Somijas izlase ar 5:0 pārspēja principiālos sāncenšus Zviedrijas hokejistus, tādējādi izcīnot trešo uzvaru trīs spēlēs.

Pirmās trešdaļas 11. minūtē rezultātu atklāja Leonīds Komarovs, bet jau otrā perioda 2. minūtē Oskars Osala vairākumā dubultoja somu pārsvaru. Trešdaļas otrajā pusē nepilnu četru minūšu laikā Sakari Salminens un Peka Jormaka panāca jau 4:0, bet punktu sagrāvei pielika Osalas precīzs metiens 62 sekundes līdz mača beigām.

Šovakar, plkst 19.00 turnīra pēdējā mačā laukumā dosies mājinieki Čehijas hokejisti, kuri līdz šim piedzīvojuši divus zaudējumus, un Krievijas izlase.

Atgādinām, ka ceturtdien Krievija ar 2:0 uzvarēja Zviedriju, bet Somija ar 3:1 pārspēja Čehiju, savukārt sestdien Zviedrija ar 3:0 pieveica Čehiju, bet Somija ar 2:0 uzvarēja Krieviju.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu