Dons raksta jaunu albumu un izsludina koncertu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziedātājs un dziesmu autors Dons sācis darbu pie sava ceturtā studijas albuma, kas būs šogad maijā iznākušās plates «Signāls» turpinājums. Albuma prezentācijas koncerts notiks 2014.gada 14.februārī koncertzālē «Palladium», biļetes uz koncertu jau var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs. 

«Koncertā, protams, skanēs dziesmas no jaunā albuma, kā arī repertuārs, ko esmu izpildījis dažādos laika periodos desmit gadu laikā kopš esmu uz skatuves. Šīm dziesmām kopā ar grupu esam atraduši jaunu skanējumu, varētu teikt, ka tās pamazām pārdzimst un veidojas no jauna,» saka dziedātājs un dziesmu autors Dons.

Koncertā Dons uzstāsies kopā ar grupu, kuras sastāvā ir Mārcis Auziņš (ģitāra), Toms Poišs (bass), Rūdolfs Dankfelds (bungas).

«Koncerts ir ļoti uzlādējošs process, ja albuma ieraksts ir radošs izaicinājums, tad koncerts man ir enerģijas atgūšanas process, ļoti gaidu tikšanos ar saviem uzticamajiem klausītājiem, gaidu smaidus, kas uzlādē,» saka Dons.

Jaunais albums sajūtu un muzikālā ziņā ir «Signāla» turpinājums. «Tas faktiski ir tāds kā dubultalbums, tikai otrs disks iznāks nedaudz vēlāk. Viss muzikālais materiāls albumam jau ir, šobrīd strādājam studijā – meklējam dziesmām pareizās muzikālās krāsas, tas ir ļoti iedvesmojošs process,» saka Dons.

Albuma producents būs Rūdolfs Budze (DJ Rudd), albuma tapšanā piedalās arī Kaspars Ansons, šo abu producentu uzraudzībā tapa arī albums «Signāls», dziesmu tekstu autors arī jaunajam albumam ir Ingus Bērziņš.

  • Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs «bilesuparadize.lv», biļetes cena šobrīd ir deviņi lati.

Sekot mākslinieka jaunumiem iespējams «draugiem.lv/Dons», »@Dons_tviito» kā arī «FB/Dons».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu