Notekūdeņu bioloģiskā attīrīšanas iekārta par Eiropā lētāko cenu (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja esi privātmājas īpašnieks un Tev nav iespēju pieslēgties centralizētajam kanalizācijas tīklam, arhaiskā kanalizācijas septiķa vietā tagad vari atļauties ierīkot modernu notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu, jo tā izmaksās gandrīz tikpat, cik kvalitatīvs kanalizācijas septiķis. Tikai 880 latu!

Lietuvas ražotājs «August ir Ko» izstrādājis un patentējis īpašu VFL tehnoloģiju, tāpēc tagad ražo augstākās kvalitātes notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas par daudz zemāku pašizmaksu. Iekārta ir paredzēta privātmājai (līdz sešiem cilvēkiem). Tā ir maksimāli pārdomāta - ilgmūžīga, ērti lietojama, viegli apkalpojama un uzstādāma. Tai ir visas modernās funkcijas. Iekārta attīra kanalizācijas ūdeni atbilstoši Eiropas prasībām, to uzreiz var novadīt atklātā ūdenstilpnē vai infiltrācijas laukā.

«August ir Ko» notekūdeņu bioloģiskai attīrīšanas iekārtai ir ļoti mazs lieko dūņu pieaugums - apmēram 0,55 m3 gadā. Tāpēc apkope jāveic tikai reizi gadā, atsūknējot 500 litru lieko dūņu.

Citu ražotāju notekūdeņu bioloģiskajām attīrīšanas iekārtām lieko dūņu pieaugums mēdz būt pat trīs reizes lielāks, un apkope jāveic piecas vai pat vairāk reizes gadā.

Neskatoties uz ļoti zemo cenu, «August ir Ko» bioloģiskā attīrīšanas iekārta nodrošina arī mehānisku priekšattīrīšanu. Tai ir manuāli tīrāms (izceļams) mehānisko piemaisījumu uztveršanas grozs, tāpēc nav jāraizējas, ka attīrītajā ūdenī varētu nokļūt kāds gumijas izstrādājums vai sieviešu higiēnas piederumi. Daudzām mūsdienīgām attīrīšanas iekārtām nav šādas funkcijas, taču tā ir pat ļoti nepieciešama. Turklāt saimnieki bez raizēm var doties ceļojumā, līdz pat pusgadam iekārtai nebūs nepieciešama apkope, tā pati nodrošinās savu darbību.

«August ir Ko» notekūdeņu bioloģiskā attīrīšanas iekārta ir ļoti ilgmūžīga. Tā kalpos 30, 40, 50 un vairāk gadu, jo korpuss, kas izstrādāts no polietilēna, kā arī jebkura detaļa, ir pasargāta pret koroziju.

Šai notekūdeņu bioloģiskai attīrīšanas iekārtai nav rotējošu detaļu, kas laika gaitā varētu nolietoties vai saplīst. Tāpēc ražotājs tai drošu sirdi dod desmit gadu garantiju.

www.august.lv

Kvalitatīvs septiķis tagad maksā dārgi! Tāpēc būtu muļķīgi to ierīkot, ja var izvēlēties notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu, kas izmaksātu tikai pāris simtu latu dārgāk.

Jo privātā teritorijā, kur pastāvīgi dzīvo 3-5 cilvēki, kanalizācijas septiķis ir periodiski jāatsūknē. Asenizācijas mašīnas pakalpojumi katru reizi izmaksā apmēram Ls 20,00 līdz 50,00.

Ar kanalizācijas septiķi infiltrācijas lauks aizaug 3-5 gadu laikā, to iztīrīt izmaksā ļoti dārgi. Turpretim ar notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu infiltrācijas lauks kalpo daudz, daudz ilgāk, jo no iekārtas tiek novadīts pilnībā attīrīts ūdens.

Kanalizācijas septiķis labi darbojas tikai pirmos piecus, septiņus gadus. Tad sākas nedienas. Smaka neaprakstāma!!! Liekas, ka dzīvo kanalizācijas vidū... Bioloģiskā notekūdeņu attīrīšanas iekārta nerada ne mazāko smaku, par iekārtu liecina vien vāks zālītē.

www.august.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu