Alise Joste uzstāsies vairākās Eiropas mūzikas konferencēs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latviešu mūziķe Alise Joste šoruden koncertēs mūzikas konferencēs Vācijā, Austrijā un Somijā.

Alise Joste ir uzaicināta piedalīties vairākās nozīmīgās mūzikas konferencēs – «Berlin Music Week», «Reeperbahn Festival», kā arī «Waves Vienna» Austrijā un «Music & Media» Somijā. Šīs konferences ir plašākie mūzikas industrijas saieti, kas ik rudeni notiek Eiropā. Dalība šādos pasākumos ir lieliska iespēja parādīt sevi konferences delegātiem un vietējai publikai.

Berlīnē Alise uzstāsies 4. septembrī klubā «Fluxbau» (19:50).

«Reeperbahn» festivālā Hamburgā viņa piedalīsies Latvijas un Lietuvas prezentācijas koncertā «Recharge with Latvia and Lithuania» kopā ar lietuviešu grupām «Colours of Bubbles», «GJan» un mūsu pašu «Instrumentiem» 26. septembrī «Pooca Bar» (20:00 – 23:30).

«Waves Vienna» festivālā Austrijas galvaspilsētā Alises koncerts paredzēts «Dogenhof» klubā 4. oktobrī.

Alise uzstāsies arī Music & Media konferencē, kas no 17. līdz 19. oktobrim noritēs Tamperē, Somijā.

Alise jau vairākus gadus ir labi pazīstama mūzikas cienītājiem Latvijā, bet 2012. gada nogalē notika viņas pirmie koncerti ārzemēs. Kopš tā laika Alise jau viesojusies Francijā, Portugālē, Igaunijā un Zviedrijā. Alises Jostes debijas albumu 2011. gadā izdeva mūzikas apgāds «I Love You Records».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu