«Kino pagalms» piedāvā pasaules sliktāko filmu nakti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas notikums pilsētā būs «Baltā nakts», kad pirmo un vienīgo reizi «Kino pagalms» būs atvērts visiem par baltu velti! Sestdien, 7.septembrī  ikvienam interesentam būs iespēja noskatīties filmas, kas iegājušās vēsturē kā pasaules lielākās kino neveiksmes - tik sliktas, ka iemantojušas nemirstību kā perfektas kļūdas, tā ir obligāta skatāmviela katram, kurš sevi uzskata par īstu 'connoisseur' vai arī vēlas vienkārši izklaidēties. 

«Baltās Nakts» ietvaros «Kino pagalms» piedāvās trīs filmu seansus:

  • 21:00 «PLĀNS 9 NO ATKLĀTĀ KOSMOSA» (PLAN 9 FROM OUTER SPACE)

Ar nesakarīgo sižetu, dīvainajiem dialogiem, nemākulīgo aktierspēli un tik sliktiem specefektiem, ka tie jau izskatās sirreāli, PLĀNS 9 NO ATKLĀTĀ KOSMOSA bieži ir saukta par sliktāko filmu kāda jelkad tikusi uzņemta. Tomēr šī kino katastrofa šarmē ar savu entuziasmu, - to ir veidojuši cilvēki, kuri mīlēja kino un mīlēja uzņemt filmas, pat ja viņu talants.. te neparādās. Stāsts tāds: citplanētieši cenšas pārņemt pasauli, modinot mirušos un sāk ar vecu vīru Drakulas kostīmā, par viņu ļoti jaunāko sievu un resno policistu.

  • 23:00 «MANOS: LIKTEŅA PIRKSTS» (MANOS: THE HANDS OF FATE)

Stāsts par ģimenes ceļojumu, kas pārvēršas murgā, kad viņi nejauši sastopas ar sātanistu sektu Teksasā, kuri lieto cilvēku rokas kā upurdāvanas. Tas būs tieši tik nejēdzīgi kā izklausās.

  • 01:00 «SANTA KLAUSS PRET MARSIEŠIEM» (SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS)

Šajā mazbudžeta bērnu komēdijas un sci-fi piedzīvojuma mikstūrā marsiešiem ir apnicis, ka viņu bērni ir aizrāvušies ar TV šoviem par Santa Klausu. Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem un viņi uz Zemi sūta ekspedīciju, lai nolaupītu Santu, jo uz Marsa nav neviena, kas viņu bērniem dāvinātu dāvanas. Filma kas ignorē robežas - žanru, gaumes un saprāta.

«Kino pagalms» sezona turpināsies līdz 15. septembrim un šajā laikā tiks piedāvāts noskatīties publikas šīs vasaras mīļākās filmas, būs arī jaunumi un pārsteigumi.

Skatītājiem būs iespēja noskatīties gan art-house, neo noir trilleri BRAUCIENS ar Raienu Golsingu, gan jauno Fransuā Ozona erotiski psiholoģisko fantāziju JAUNA UN BRĪNIŠĶĪGA, gan Vudija Allena ikonisko komēdiju ROMAI – AR MĪLESTĪBU, gan publikas iemīļoto PARĪZE, ES TEVI MĪLU, un citus vasaras veiksmes stāstus. Jaunums būs Ričarda Linklatera (PIRMS SAULLĒKTA, PIRMS SAULRIETA) triloģijas pēdējā un labākā filma PIRMS PUSNAKTS, romantisks stāsts uz Grieķijas fona.

«Kino pagalms» septembrī durvis ver katru dienu no plkst. 18:00, biļešu kase - 2h pirms seansa. Tiek lūgts apģērbties atbilstoši laika apstākļiem un nebaidīties no lietus - ir pieejami gan lietus mēteļi, gan silti pledi un dzērieni!

Vairāk informācijas: «kinopagalms.lv» & «facebook.com/KinoPagalms»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu