Žurnāls «National Geographic» latviešu valodā aicina piedalīties fotokonkursā «Migrācijas» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Žurnāls «National Geographic» latviešu valodā dod iespēju saviem draugiem īpašumā iegūt ielūgumus 2 personām uz oktobrī rīkoto izstādi Latvijas Dabas muzejā.

http://www.draugiem.lv/nationalgeographiclatvija/

Vairāk par putnu piedzīvojumiem un to, cik grūts un bīstams ir putnu ceļojums uz siltajām zemēm, bija iespējams lasīt «National Geographic» jūlija numurā!

Savukārt jaunajā septembra numurā žurnāls piedāvā iespēju uzzināt par ūdens līmeņa celšanos pasaulē. Vairāk nekā 100 piekrastes pilsētu ir apdraudētas, to skaitā arī Rīga. Kā izdzīvot pasaulē, kurā briesmas rada ūdens? Kas šobrīd tiek darīts, lai mazinātu pastāvošos draudus?

Lasiet arī par Austrālijas lielo putnu. Kazuārs nepārprotami izceļas starp citiem ar savu cilvēka stāvam piemērojamo augumu. Turklāt olas perē un aptuveni 9 mēnešus mazuļus pieskata un skolo tēviņš. Taču viņu dabiskā vide ir apdraudēta un līdz ar to arī visa Austrālijas ekosistēma.

Kā arī – par Kongo pilsētu. Kinšasas iedzīvotāji nepadodas nabadzībai. Viņi rosās, lai izdzīvotu – un rada apbrīnojamu mākslu. Skaists piemērs, kā nepadoties pat vissmagākajās situācijās un turpināt cīnīties pat, ja valdība ir padevusies.

Atver logu – ielaid pasauli!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu