Dons un «Carnival Youth» sniegs «Baltās nakts» bezmaksas koncertu Jaunās Teikas pagalmā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai mūsdienu kultūras foruma Baltā nakts programmu būtu iespēja apmeklēt arvien vairāk pilsētas iedzīvotāju, šogad savas durvis Baltajai naktij atvērs dzīvojamo ēku un biroju komplekss Jaunā Teika.

Sestdien, 7. septembrī, no plkst. 19:00 līdz pat pusnaktij Teikas un apkārtējo rajonu iedzīvotāji varēs baudīt īpašu svētku programmu – mākslinieka Dona, kā arī jaunās un daudzsološās grupas «Carnival Youth» koncertus. Savukārt humora un teātra cienītājiem būs iespēja vērot un līdzdarboties Rīgas Improvizācijas teātra etīžu izrādē «Kā sokas, kaimiņ?!», kas norisināsies Jaunās Teikas dzīvokļos. Ieeja visos Baltās nakts pasākumos Jaunās Teikas teritorijā ir bez maksas.

Baltās nakts laikā Jaunās Teikas pagalms pārtaps par skatuvi Latvijā populāriem māksliniekiem. Jau no plkst.19:00 ar pozitīviem deju ritmiem visus ieskandinās DJ Jainaro, savukārt plkst. 20:15 uz skatuves kāps grupa Carnival Youth, kuras stūrakmeņus likuši reiz radio SWH topus iekarojušās grupas «Žirafes» censoņi – Emīls un Edgars Kauperi. Carnival Youth izpildīs savus lielākos hitus «Never Have Enough», Imanta Ziedoņa piemiņai sarakstīto «Akmentiņi» un citus.

Vakara kulminācijā Jaunās Teikas pagalmu pieskandinās mūziķa Dona priekšnesums. Viņš grupas pavadījumā izpildīs singlus no tikko izdotā albuma «Signāls», kas tapis sadarbībā ar Dj Rudd, Kasparu Ansonu un Ingu Bērziņu. Tāpat Dons visus priecēs ar jau zināmiem un populāriem skaņdarbiem no albuma «Lelle».

Turklāt Baltajai naktij durvis atvērs arī Jaunās Teikas dzīvokļi. Tie pārtaps par improvizētu teātra skatuvi, kur ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīt dzīvi jaunajā ēku kompleksā. Iesaistot skatītājus, no plkst. 20:00 līdz 21:40 ar etīžu izrādi «Kā sokas, kaimiņ?!» teātra un humora cienītājus divos cēlienos izklaidēs Rīgas Improvizācijas teātra aktieri.

Dona video ielūgums uz pasākumu:

Pasākuma gaitā apmeklētājiem būs iespēja baudīt ne tikai mākslinieku uzstāšanos, bet arī gardus ēdienus un dzērienus. Savukārt mierīgākas izklaides cienītājus gaidīs īpaši iekārtota atpūtas zona. Ieeja pasākumā ir bez maksas, apmeklētājiem būs pieejama arī bezmaksas autostāvvieta. Plašāka informācija «jaunateika.lv».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu