Deivids Bovijs nekoncertēs par spīti miljoniem dolāru vērtam piedāvājumam (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu roka leģenda Deivids Bovijs neplāno sniegt koncertus, lai arī viņam izteikts vairākus miljonus dolāru vērts piedāvājums.

Avīze «Daily Mirror» vēsta, ka kompānija «Live Nation» esot piedāvājusi Bovijam dāsnu atlīdzību, ja vien viņš piekristu nākamgad spēlēt Londonā. Firma esot cieši saistīta ar mūziķa aģentu Džonu Gidingsu un esot pārliecināta, ka tai izdosies sarīkot ilgi gaidīto uzstāšanos.

Gaidāms, ka drīzumā ar savu piedāvājumu pie Bovija pārstāvjiem vērsīsies konkurējošā kompānija AEG.

Taču Bovija runasvīrs kārtējo reizi noraidījis baumas par dziedātāja kāpšanu uz skatuves pēc septiņu gadu pārtraukuma. «Pašlaik netiek plānoti nekādi koncerti,» viņš teica.

Šogad Glastonberijas festivāla rīkotājs Maikls Īviss sacīja, ka esot aicinājis Boviju uzstāties nākamā gada pasākumā. Dziedātājs bija tā galvenais izpildītājs 1971. un 2000.gadā.

«Jaunākie darbinieki tiek galā ar lielāko daļu mūzikas, taču man patīk piesaistīt galvenos mūziķus,» viņš stāstīja. «Es vēl nevaru pateikt, kurš tas būs, jo mēs joprojām risinām sarunas. Deivids to jau pāris reizes ir darījis, taču esmu pārliecināts, ka viņš ar lielāko prieku atgrieztos.»

Tikmēr Bovija ģitārists Ērls Sliks noraidījis baumas, ka vēl šogad slepus tiktu plānota koncertturneja.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu