Baltijā lielākajām autokrosa sacensībām Mūsas trasē pieteikušies 137 sportisti (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Bauskas sporta kompleksā «Mūsa» gaidāmajam Ziemeļeiropas zonas (NEZ) čempionāta, Baltijas autokrosa čempionāta un Latvijas čempionāta noslēdzošajam posmam pieteikušies 137 sportisti.

1600 klasē pieteikušies 16 sportisti, turklāt šajā kategorijā vēl nav noskaidrots Latvijas čempions, taču par tā galveno favorītu jāuzskata Andis Kļava, kurš ir līderis kopvērtējumā un kurš izcīnījis jau Baltijas kausu.

Tikmēr «2000 Super» klasē grasās startēt 22 dalībnieki. Latvijas čempions jau zināms - Jānis Miščenko -, bet Baltijā tuvu titulam ir lietuvietis Laurins Diržininks. Miščenko ir vienīgais, kurš Lietuvas braucējam var atņemt līderpozīciju.

«Open» klasē pieteiktas 16 automašīnas, no kurām deviņas būs pilnpiedziņas, savukārt septiņas - aizmugures piedziņas prototipi. Latvijas čempions Agris Brediks cīnīsies arī par Baltijas kausu, kurā abiem ar Intu Jeršovu vēl jāsadala uzvara.

«VAZ Klasika» dalībnieku vidū startēs 13 sportisti. Tajā Baltijas kausu jau nodrošinājis Daiņus Pilipavičs, bet paredzams, ka par Latvijas labākā braucēja titulu šajā klasē nedēļas nogalē cīnīsies kopvērtējuma līderis Imants Kolomenskis un viņa sekotāji Kristaps Maševskis, Arnis Odiņš un Edijs Zimza.

B600 bagiju klasē par galveno favorītu Latvijā uzskatāms Kaspars Bumbiers, kurš ir līderis kopvērtējumā, bet NEZ kausā - Valters Zīverts. Kopumā šajā klasē sacentīsies deviņi sportisti.

«Buggy 1600» NEZ kausā cīnīsies astoņi dalībnieki, kur par uzvaru sacentīsies Māris Līcis, kā arī lietuvieši Tautvids Urba un Ričards Lepšis.

Savukārt lielo bagiju B6000 klasē NEZ un Baltijas kausa ieskaitē cīnīsies deviņi dalībnieki.

Savukārt kā papildinājums būs kroskartu klase ar astoņiem dalībniekiem - gan CK 125, gan CK 650 klašu pārstāvjiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu