Meklē Latvijas lielāko ķirbi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau astoto gadu pēc kārtas rudens ražas novākšanas laikā lielveikalu tīkls «Maxima» aicina ikvienu pieredzējušu Latvijas ķirbju audzētāju vai vienkārši mazdārziņa entuziastu līdz 22.septembrim pieteikt savu lielāko dārza lolojumu Latvijas lielākā ķirbja čempionātam.

Sacensību fināls, kas pulcēs dalībniekus no visas Latvijas, notiks 3.oktobrī Rīgas Zooloģiskajā dārzā, piedaloties arī spēkavīram Raimondam Bergmanim, informēja Viktorija Gulbe, «Maxima Latvija» Zīmola un komunikāciju departamenta direktore.

Gadu no gada tiek uzstādīti jauni rekordi un atrasts pats raženākais Latvijas ķirbis. Pērn sacensībās, uzstādot jaunu Latvijas rekordu, uzvarēja 165 kg smagā dārza oga, kuru bija izlolojusi skrundēniete Daina Badovska.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem jānomēra sava ķirbja apkārtmērs gan horizontāli, gan vertikāli un dati kopā ar ķirbja atrašanās vietu un savu tālruņa numuru un e-pasta adresi jādara zināmi, zvanot pa bezmaksas tālruni 80002020 (katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00) vai rakstot uz e-pasta adresi info@maxima.lv ar norādi «Pieteikums konkursam Latvijas lielākais ķirbis». Par kvalificēšanos finālam katrs dalībnieks tiks informēts personīgi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu