Eltons Džons: Kad maniem bērniem būs 15, es pa kāpnēm pārvietošos ar pacēlāju (41)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu mūziķis Eltons Džons vēlētos, kaut viņam būtu bijuši bērni jau pirms 20 gadiem, jo necer piedzīvot savu dēlu pusaugu gadus.

66 gadus vecais Džons un viņa 50 gadus vecais partneris Deivids Fērnišs ir vecāki diviem dēliem - trīs gadus vecajam Zaharijam un sešus mēnešus vecajam Elijam.

Taču Džona prieku par tēva lomu aizēno nožēla, ka viņš tik vēlu nodibinājis ģimeni, vēsta britu avīze «Daily Mail». BRIT Ikonas balvas pasniegšanas ceremonijā viņam tika atgādināta 40 gadu vecumā sniegta intervija, kurā viņš teica, ka esot par vecu, lai kļūtu par tēvu.

«Es nebūšu septiņdesmitgadnieks ar pusaugu bērniem - man tad jau būs 80. Kad maniem bērniem būs 15, es pa kāpnēm pārvietošos ar firmas «Stannah» pacēlāju,» viņš teica. «Es vēlētos, kaut būtu kļuvis par tēvu pirms 20 gadiem, jo neesmu vairs nekāds jauneklis.»

Džons saprot, kāpēc daudzi ir noraizējušies par viņa un Fērniša vecumu. «Pie velna to visu,» viņš sacīja ceremonijā. «Mēs bērniem varam sniegt daudz mīlestības, un divarpus gadu laikā viņi mums nesuši lielu prieku.»

Ģimenes dzīve esot dziedātājam palīdzējusi aizmirst pagātnes dēmonus, tostarp atkarību no narkotikām. «Mākslinieki dažkārt ir īsti briesmoņi, taču es esmu mainījies un ļoti smagi pie tā strādājis,» viņš uzsvēra.

Džons nav lietojis narkotikas 23 gadus, bet bērni viņa dzīvē esot bijuši kā «ķirsītis uz tortes».

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu