Populārais dīdžejs [Ex] da Bass izdod jaunu radio singlu trīs valodās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sveicinot deju mūzikas fanus visapkārt, vasaras izskaņā pēdējo gadu populārākais Latvijas dīdžejs – [Ex] da Bass, ierakstu kompānijas MicRec paspārnē izdod jaunu radio singlu trīs valodās, projektam piesaistot vairākus Latvijā un ārpus tās robežām atpazīstamus vokālistus. Dziesmu producējuši Ilze Kalve, Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un [Ex] da Bass. Visas versijas tapušas Labo Ierakstu Studijā un visām trim pieejams video klips.

Dziesma galvenās – angļu versijas «I Need Somebody» teksta autors un arī vokālists ir Londonā dzīvojošais mākslinieks Ky. Viņš ir sadarbojies ar neskaitāmiem dīdžejiem un dziedātājiem Lielbritānijā un visā Eiropā. Turklāt viņš ir vairāku godalgotu klubu mūzikas hītu autors.

[Ex] da Bass & Ky - «I Need Somebody»

Tu Visam Pāri vokālo partiju izpilda Jānis Grīnvalds – leģendāro latviešu deju mūzikas projektu «Braithouse» un «BTH» dalībnieks. Kurš gan var aizmirst viņa balsi vispasaules hīta «Last Christmas» kaverversijā, kuru radio stacijas visā pasaulē Ziemassvētku laikā atskaņo vēl šobrīd. Tāpat jāatzīmē viņa veikumu veiksmīgajos «BTH» singlos «High in The Sky», «Fantasy Girl» un «Ocean of Love».

[Ex] da Bass un Jānis Grīnvalds - «Tu Visam Pāri»

Dziesmas krieviskā versija saucas »Мне Надоело». Tajā dzirdams jaunās un talantīgās krievu vokālistes Кристина Корвин balss. Viņai ir unikāls balss tembrs. Turklāt viņa ļoti mīl labu mūziku. Tieši tādēļ viņa tika uzaicināta piedalīties arī šajā projektā un šī dziesma nav izņēmums.

[Ex] da Bass & Кристина Корвин - »Мне Hадоело»

Visām trim radio singla versijām ir pieejami arī latviešu dīdžeja un producenta Andy Bassland remiksi. Pašlaik top arī vairākas remiksu versijas atskaņošanai deju klubos.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu