«Jaunajā Talantu Fabrikā» - Ritas vietā Ravita (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Šis rīts «Jaunajā Talantu Fabrikā» īpašs. Šovā atkal ieradusies dziedoša un talantīga dalībniece – 23 gadus jaunā ikšķiliete Ravita Kreicberga.

Sevi raksturojot Ravita atklāja, ka ātri pieķeras cilvēkiem un «cepās» par sīkumiem. Ravitai vislabāk garšo apelsīnu sula, bet mīļākā vieta mājās ir pašas gulta. Viņasprāt skaistākais vīrietis pasaulē ir Pauls Valkers.

Ravita savulaik absolvējusi J.Cimzes Valkas mūzikas skolas kora klasi un savas piecas minūtes spozmes izdzīvojusi uzstājoties Valsts prezidentam. Jaunā fabrikante sevi redz izpildot balādes un sapņo nākotnē dziedāt uz vienas skatuves kopā ar Stingu.

Ravita «Jaunajā Talantu Fabrikā» nav nākusi pēc popularitātes. Viņa saka: «Mans mērķis ir attīstīties un pierādīt sevi!»

Ravita ienāca šovā aizstājot vakar vakarā izbalsoto Ritu, kura saņēma vismazāko skatītāju atbalstu. Vai «jauniņajai» izdosies sadraudzēties ar pārējiem šova dalībniekiem un kā viņai veiksies nodarbībās pie stingrā mentora Edgara Kramiņa, sekojiet līdzi notikumiem fabrikas dzīvoklī.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu