HK «Rīga» sezonas otrajā spēlē «bullīšos» zaudē MHL debitantiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta otrajā spēlē šovakar HK «Rīga» savā laukumā ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā piekāpās līgas debitantiem, Ukrainas komandai Doņeckas «Molodaja gvardija».

Spēles 14. minūtē pēc Viktora Zaharova un Vitālija Ļaļkas precīziem metieniem mājinieki nonāca zaudētājos ar 0:2, bet pirmās trešdaļas beigās vārtu guvumiem apmainījās Rūdolfs Maslovskis un Jevgeņijs Ņikiforovs (1:3). Otrajā trešdaļā Maslovskis guva savus otros vārtus spēlē, taču trešā perioda sākumā pēc Jegora Morozova metiena rezultāts kļuva 2:4.

Tomēr neilgi pēc tam nepilnu divu minūšu laikā Andris Siksnis un Krišs Lipsbergs spēja panākt izlīdzinājumu. Pamatlaikā un papildlaikā vārti vairs netika gūti, bet «bullīšos» Doņeckas komandai uzvaru nodrošināja Daniels Bogdzjuls.

Nākamo maču «rīdzinieki» aizvadīs pirmdien, kad izbraukuma spēļu sēriju sāks pret Balašihas HK MVD, bet trešdien noslēgs ar spēli pret Habarovskas «Amurskije tigri».

Atgādinām, ka otrdien HK «Rīga» sezonu iesāka ar rezultatīvu uzvaru (8:4) pār pagājušās sezonas MHL Harlamova kausa izcīņas finālistiem Maskavas «Spartak».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu