«Esplanādē 2014» uzstāsies grupa «Laime Pilnīga»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 6. septembrī, kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 notiks pirmspēdējais piektdienu koncertsērijas pasākums, kurā uzstāsies pašmāju rokbrigādes «Laime Pilnīga» un «Crow Mother». Jau no pl.19.30 rokdziesmas spēlēs un pasākumu vadīs portāla «riga2014.org» galvenais redaktors un DJ Kaspars Zaviļeiskis.

  • Koncerts bez maksas.

Vēl pirms «Laime pilnīgā» pl.20.15 uz skatuves kāps grupa «Crow Mother», kura izveidojās 2012.gada martā, apvienojoties Jānim Andžānam, Edijam Jurēvicam, Mārtiņam Vilšķērstam un Edgaram Briedim. Katrs no mūziķiem jau iepriekš ir spēlējuši dažādās grupās, kā «Blacksmith», «WILD», «Virge» u.c. Kā skaidro paši mūziķi, apvienošanos veicināja izsalkums pēc kaut kā jauna, bet tai pat laikā - pēc vecā labā rokenrola.

Savukārt pl.21.15 uz kultūras vasarnīcā uzstāšanos sāks «Laime Pilnīga». Grupas «Laime Pilnīga» pirmsākumi meklējami 2004.gadā, kad grupas solists Ervīns Ramiņš kopā ar klasesbiedru Reini Sējānu dibināja grupu, kas vēlāk 2006.gadā trīs tūkstošu klausītāju priekšā pārtapa par «Laimi Pilnīgu», kādu mēs to pazīstam šodien. Grupa uzkrājusi koncertu pieredzi, ik gadu koncertējot kā Latvijas festivālos un klubos, tā piedaloties starptautiskos festivālos Polijā, Ungārijā, Igaunijā un Lietuvā. 2009.gadā «Laime Pilnīga» tika izraudzīta par iesildītāju Krievijas zvaigžņu «Mumiy Troll» koncertam «Arēnā Rīga». Šovasar grupa uzstājusies festivālos «Positivus» un «Summer Sound». Pašlaik «Laime Pilnīga» strādā pie jaunā albuma, kas iznāks rudenī.

Kultūras vasarnīca Esplanāde 2014 vasaras garumā ir vieta koncertiem, izrādēm, diskusijām un radošajām darbnīcām. Esplanāde 2014 ir nodibinājuma Rīga 2014 atvērtais birojs, kurā var uzzināt Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmu, un vienlaikus jauna tikšanās vieta pilsētā, kur izvietots Rīga 2014 informācijas centrs, apmeklētāju ērtībai kafejnīca, apzaļumota terase, kā arī Rīga 2014 partnera Lattelecom nodrošinātais bezmaksas wi-fi internets un brīvpieejas datori. Radoši informatīvajā telpa tapusi pēc arhitekta Austra Mailīša projekta, ko īstenojuši būvnieki Ramirent.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu