Džeimss Kamerons Bulokas un Klūnija «Gravitāti» sauc par labāko kosmosa filmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja ir kāds režisors, kura viedokli ņem vērā gan skatītāji, gan prese, gan kino jomas pārstāvji, tad tas ir viens no visu laiku ietekmīgākajiem režisoriem - Džeimss Kamerons. Kamerona kontā ir vairākās «Oskaru» balvas, divas visu laiku ienesīgākās filmas «Avatars» un «Titāniks», kā arī citi izcili darbi. 

Studijas «Warner Bros.» paspārnē tapusī zinātniskās fantastikas filma «Gravitāte» («Gravity»), ar kuras pirmizrādi pirms nedēļas tika atklāts Venēcijas kinofestivāls, jau izpelnījusies kritiķu un skatītāju sajūsmu. 3D trilleris patlaban tiek izrādīts vairākos festivālos, bet uz ekrāniem filma iznāks oktobrī. Vairāk nekā četrus gadus tapušajai filmai tiek prognozēti gan kases ieņēmumu panākumi, gan godalgas gaidāmajā «balvu sezonā». «Gravitāte» ir režisora Alfonso Kuarona jaunākais darbs, kas seko pirms septiņiem gadiem uzņemtajai lentei «Cilvēces bērns» («Children Of Men»). Galvenās lomas filmā atveido «Oskara» balvu laureāti Sandra Buloka un Džordžs Klūnijs.

«Avatara» režisors Džeimss Kamerons pēc «Graviātes» noskatīšanās neskopojās ar uzslavām un nosauca to par «visu laiku labāko kosmosa filmu». Kamerons: «Es esmu stāvā sajūsmā par filmu, pilnībā «gar zemi». Tajā ir ne tikai iespaidīgs operatora darbs un vizuālie līdzekļi, tā ir visu laiku labākā kosmosa filma. Tas ir darbs, par kuru es biju sapņojis un kuru biju cerējis piedzīvot jau krietnu laiku».

Nupat publicēts arī «Gravitātes» jaunākais reklāmas rullītis:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu