Ierakstu kompānija noliedz baumas par «Bon Iver» beigām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ierakstu kompānija noraidījusi baumas par amerikāņu folkgrupas «Bon Iver» darbības beigām, vēsta mūzikas žurnāls NME.

Minējumus par grupas izjukšanu izraisīja «Bon Iver» līdera Džastina Vernona nesenie izteikumi intervijā Austrālijas radiostacijai, ka viņš vairs neraksta mūziku.

«Patiesībā es vairāk nerakstu dziesmas. Pēdējais «Bon Iver» ieraksts tapa, sēžot ar ģitāru un pierakstot dziesmas. Man jābūt ļoti īpašā noskaņojumā, lai pat rastos ideja, no kuras varētu rasties jauns «Bon Iver» ieraksts, un tagad man tāda nav,» atklāja Vernons.

Grupas ierakstu kompānija «Jagjaguwar» noraidījusi minējumus, ka ar «Bon Iver» ir cauri, uzsverot, ka Vernona izteikumi nenozīmē, ka viņš nekad vairs nerakstīs mūziku.

«Džastins pašlaik neraksta dziesmas «Bon Iver», bet tas nenozīmē, ka viņš tās nerakstīs nākotnē. «Bon Iver» ir neregulārs projekts, un tas nav nekāds jaunums,» skaidroja izdevniecība.

Vernons pašlaik gatavojas doties koncertturnejā ar indīroka grupu «Volcano Choir», kas nesen izlaida otro albumu «Repave».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu