Armands Bērziņš parakstījis līgumu ar Kazahstānas klubu «Beibaris» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Armands Bērziņš parakstījis līgumu ar Kazahstānas vicečempioniem Atirau «Beibaris», aģentūra LETA uzzināja Latvijas Hokeja federācijā (LHF).

Aizvadītajā sezonā 29 gadus vecais Bērziņš spēlēja Ukrainas komandā Kijevas «Kompanjon», kuras sastāvā aizvadīja 27 spēles, gūstot astoņus vārtus un izdarot tikpat rezultatīvas piespēles.

Šī gada pasaules čempionātā Bērziņš Latvijas izlases sastāvā piedalījās septiņās spēlēs, izceļoties ar vienu vārtu guvumu un negatīvu lietderības koeficientu -4, bet Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā hokejists nospēlēja trīs mačus, ar rezultativitāti neizceļoties.

Karjeras laikā Bērziņš ir spēlējis arī Rīgas «Dinamo», kuras rindās kopumā KHL aizvadījis 71 spēli, gūstot sešus vārtus un izdarot desmit piespēles.

Bērziņu 2002. gada NHL jauno spēlētāju draftā piektajā kārtā ar kopējo 155. numuru izvēlējās Minesotas «Wild» komanda, tomēr pasaules spēcīgākajā līgā viņš nav aizvadījis nevienu spēli.

«Beibaris» ir vairākkārtēja Kazahstānas čempionvienība, taču pērn tā zaudēja titulu Pavlodaras «Irtiš» komandai, sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar rezultātu 1-4.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu