Jēkabs Rēdlihs mēģinās iekļūt Zviedrijas elitsērijas klubā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja aizsargs Jēkabs Rēdlihs parakstījis pārbaudes laika līgumu ar Zviedrijas Elites līgas klubu Ornskoldsvikas «Modo», vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Rēdliha pārbaudes laiks ilgs trīs nedēļas, kuru laikā hokejistam būs jāpierāda sava lietderība «Modo» klubam.

Komandas ģenerālmenedžeris Markuss Neslunds par jaunieguvumu jau paspējis iztiekties kā komandas spēlētāju, kurš ir izteikts aizsargs. «Jūtam, ka vēlamies viņu apskatīt tuvāk, kamēr viņam ilgst pārbaudes laiks.»

Šobrīd 31 gadu vecais aizsargs kopš 2009./2010. gada sezonas spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas «Dinamo», bet pēc iepriekšējās sezonas klubs nolēma ar spēlētāju līgumu neturpināt.

Aizvadītajā sezonā Rēdlihs piedalījās 24 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar diviem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Savukārt 11 Cerību kausa mačos Rēdlihs izpildīja divas rezultatīvas piespēles un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Kopā četru sezonu laikā Rēdlihs devās laukumā 184 KHL spēlēs, kurās guva sešus vārtus un izpildīja 14 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -14.

Latvieti Nacionālās hokeja līgas (NHL) 2002. gada jauno spēlētāju izvēles draftā ar 119.numuru izvēlējās Kolumbusas «Blue Jackets» vienība. Pirms pievienošanās Rīgas «Dinamo» komandai Rēdlihs ilgas sezonas aizvadīja Ziemeļamerikā, bet vienu - Čehijas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā «Modo» valsts čempionātā bija astotā labākā komanda, bet izslēgšanas spēlēs piedzīvoja zaudējumu jau ceturtdaļfinālā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu