Kaupera dēli pilngadību ieskandina ar koncertu Jaunajā Teikā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savas 18. dzimšanas dienas priekšvakarā grupas «Carnival Youth» solisti Emīls un Edgars Kauperi aizvadīja, koncertējot Jaunās Teikas pagalmā un priecējot vairāk nekā 400 «Baltās nakts» apmeklētājus. Tāpat mūsdienu kultūras foruma apmeklētājiem dzīvokļu un biroju komplekss Jaunā Teika bija sarūpējis iespēju bez maksas vērot Rīgas improvizācijas teātra etīdes, kas norisinājās ēkas dzīvokļos, kā arī populārā mūziķa Dona koncertu. 

«Carnival Youth» nepilnu stundu ilgajā koncertā spēlēja savus lielākos hitus, tostarp «Never Have Enough» un Imanta Ziedoņa piemiņai sarakstīto «Akmentiņi». Īsi pirms koncerta beigām grupas ģitārists Edgars Kaupers, sakot paldies skatītājiem, publiski pateicās arī savam dvīņu brālim Emīlam – labākajam brālim pasaulē, ar kuru kopā nodzīvoti septiņpadsmit neaizmirstami gadi. Pēc koncerta grupa vēl uzkavējās Jaunajā Teikā, taču pirms pusnakts devās prom.

Līdz ar īpašām aktivitātēm pagalmā, durvis vēra arī Jaunās Teikas dzīvokļi, kur ikvienam apmeklētājam bija iespēja iepazīt dzīvi jaunajā ēku kompleksā. Iesaistot skatītājus, ar etīžu izrādi divos cēlienos «Kā sokas, kaimiņ?!», teātra un humora cienītājus izklaidēja Rīgas Improvizācijas teātra aktieri, kuru rindās bija arī dziedātājs Jānis Moisejs.

Vakara kulminācija bija Dona un grupas uzstāšanās, kas tika pavadīta skanot skaļiem aplausiem un skatītāju mīlestības apliecinājumiem. Koncertā tika izpildīti lielākie Dona hiti «Ja tu man esi», «Leila», grupas Queen slavenais «We Will Rock You», kā arī kompozīcijas no jaunākā albuma «Signāls».

Pasākuma laikā apmeklētājiem bija unikāla iespēja iegūt žetonu 10 000 eiro vērtībā kā atlaidi jauna dzīvokļa iegādei dzīvokļu kompleksā Jaunā Teika. Lai iepazīstinātu ar dzīvokļu kompleksa priekšrocībām un sadzīvi, šo sestdien, 14. septembrī, no 12:00 – 16:00 Jaunajā Teikā tiek rīkotas atvērto durvju dienas. Plašāka informācija «jaunateika.lv».

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu