Piešķir 5,4 miljonu eiro dzīvojamo māju kompleksa «Skanstes Mājas» apbūves turpinājumam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

«Nordea» bankas Latvijas filiāle ir piešķīrusi ilgtermiņa finansējumu 5,4 miljonu eiro apjomā būvuzņēmumam SIA «Merks». Finansējumu paredzēts izmantot jaunās 10 stāvu dzīvojamās ēkas Grostonas ielā 19 celtniecībai. Līdz ar šīs ēkas būvniecību, turpinās dzīvojamo māju kompleksa «Skanstes Mājas» Grostonas ielā apbūve, portālu «Apollo» informēja Signe Lonerte, «Nordea Latvija» sabiedrisko attiecību speciāliste.

Dzīvojamā māja Grostonas ielā 19 papildinās jauno un perspektīvo Rīgas apbūves projektu «Skanste», kura būvniecība uzsākta 2008.gadā. Dzīvojamo ēku Grostonas ielā 19 plānots pabeigt 2014. gada rudenī. Šajā ēkā būs 82 dzīvokļi.

Kopumā projektā «Skanstes Mājas» ir paredzēts izbūvēt trīs 8 līdz 10 stāvu ēkas ar 266 divu līdz četru istabu dzīvokļiem ar pilnu iekšējo apdari, pazemes un virszemes autostāvvietām, trijiem bērnu aktīvās atpūtas laukumiem, labiekārtotu un apzaļumotu teritoriju.

Nordea bankas vadītājs Latvijā Jānis Buks: «Būvuzņēmuma «Merks» īstenotie projekti apliecina profesionālas un pārliecinātas komandas darba rezultātus. Uzņēmuma līdzšinējā sadarbībā ar banku jau sekmīgi realizēts projekts «Skanstes virsotnes» ar 493 moderniem dzīvokļiem. Šīs un citas būves ir ilgtermiņa investīcijas, veidojot jaunu, modernu un dinamisku pilsētvidi, kas ir svarīga ne vien iedzīvotāju labklājībai, bet arī veiksmīgai biznesa attīstībai. Esmu lepns, ka jau atkārtoti Nordea kļūst par šī uzņēmuma finanšu partneri, tā apliecinot veiksmīgo, ilgtermiņā orientēto sadarbību.»

«Merks» valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš: «Kvalitatīva dzīvojamo māju projekta īstenošana Latvijas nekustamo īpašumu tirgū pašlaik ir iespējama tikai, pateicoties attīstītāja prasmēm un pieredzei izveidot klientu prasībām atbilstošu piedāvājumu un finansētāja uzticībai attīstītājam un konkrētā projekta biznesa plānam, tāpēc esam priecīgi par sadarbību šajā projektā ar Nordea. «Skanstes mājas» ir piektais būvuzņēmuma «Merks» dzīvojamo māju projekts un otrais Skanstē. Veiksmīgie dzīvokļu pārdošanas rezultāti «Skanstes virsotnēs» un projekta «Skanstes Mājas» pirmajā ēkā ir pierādījuši, ka «Merks» dzīvokļi Skanstē ir pieprasīti un Skanste veidojas par perspektīvu jaunās Rīgas centra rajonu. Projektā «Skanstes mājas» turpinām «Skanstes virsotņu» projektā uzsākto jaunajam Rīgas centram raksturīgo apbūvi, kā arī pilnveidojam «Merks» būvēto dzīvokļu standartu, ko raksturo augsta būvmateriālu un apdares darbu kvalitāte, pārdomāts dzīvokļu plānojums, kā arī dzīvokļu pircējam piedāvātā iespēja izvēlēties plānojuma un dzīvokļa apdares variantus atbilstoši gaumei un vajadzībām. »

Līdz šim sadarbībā ar Nordea sekmīgi īstenoti jau tādi projekti kā «Skanstes virsotnes», «Jaunbiķeru kvartāls» Kaivas ielā, kas ieguvis otro vietu Latvijas Būvnieku asociācijas skatē Gada labākā būve nominācijā Gada labākā būve Latvijā 2007.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu