«Peugeot» Frankfurtē prezentē jauno «308» un sportisko konceptu «308 R»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules lielākajā auto izstādē Francijas autoražotājs piedalās kopumā ar 30 automobiļiem un konceptiem. Ekspozīcijas uzmanības centrā ir jaunais 308 modelis un tā sportiskā koncepta versija «308 R».

Jaunais, uz EMP2 platformas radītais, «Peugeot 308» modelis ir vieglāks un kompaktāks – tas ir 140 kilogramu vieglāks par iepriekšējo versiju, tikai 4,25 metrus garš un tam ir zemāks smaguma centrs.

«Peugeot 308» modeļa minimālistiskais un tehnoloģiskais interjers var lepoties ar savu «Peugeot Cockpit» autovadītāja vietu, kas ir radīta, gūstot iedvesmu no SR1 koncepta automašīnas, - to raksturo kompakta stūre, «Head-Up Display» tipa rādītāju bloks, augsta vidējā konsole un 9,7 collu skārienjutīgais ekrāns. Jaunums aprīkojuma jomā ir pilnie LED priekšējie lukturi, kas iekļauti augstāka aprīkojuma līmeņa versiju standarta aprīkojumā.

Tiem vadītājiem, kuriem patīk braukt ātri, «Peugeot» ir radījis «308 R Concept» modeli. Automobilis, kam ir pazemināta oglekļa šķiedru virsbūve, slēpj sevī 1,6 litru benzīna dzinēju, kura maksimālā jauda ir 270 zirgspēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu