«Porsche 918 Spyder» Nirburgringā <i>palien</i> zem septiņām minūtēm (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas sporta automašīnu ražotāja līdz šim jaudīgākais sērijveida modelis ir pamanījies nobraukt slavenās Nirburgringas 20,6 kilometru garo apli sešās minūtēs un 57 sekundēs.

Jaudīgais «Porsche 918 Spyder» ir aprīkots ar jaudīgu hibrīddzinēju, kurš apvieno 4,6 litru V8 iekšdedzes dzinēju un diviem 208 kW elektromotoriem. Kombinētā dzinēju sistēma attīsta attīstīt 887 zirgpsēku jaudu un sasniedz 1 275 ņūtonmetru lielu griezes momentu.

Iespaidīgie parametri ļāva «Porsche» izmēģinājuma braucienu pilotam Markam Lībam (Marc Lieb) sasniegt uzstādīto mērķi. Brauciena laikā «Porsche 918 Spyder» vidējais ātrums sasniedza 179,5 kilometrus stundā.

Par spīti iespaidīgajiem parametriem auto vidēji patērē 3,3 litrus degvielas uz 100 kilometriem un kaitīgo CO2 izmešu daudzums sasniedz 79 gramus kilometrā.

«Porsche 918 Spyder» nosaukumā slēpjas arī automašīnas sērijveida ražošanas sākuma datums, jo pirmo no 918 ierobežotā skaita modeļiem sāks būvēt 2013.gada 18.septembrī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu