«Amerikāņu psihs» kļūs par seriālu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Movie-Fan, CC BY-NC-SA 2.0

Tiks uzņemts seriāls pēc rakstnieka Breta Īstona Elisa romāna «Amerikāņu psihs» motīviem, vēsta kino industrijas izdevums «The Hollywood Reporter».

To gatavojas izdot amerikāņu telekanāls FX, kas veidojis tādus seriālus kā «American Horror Story» un «Sons Of Anarchy».

Kompānija savu jauno projektu raksturo kā «turpinājumu» Īstona Elisa skandalozajam romānam un vēlākajai filmai, kurā galveno lomu spēlē aktieris Kristians Beils.

Romāns «Amerikāņu psihs» iznāca 1991.gadā, un tas stāsta par biržas mākleri Patriku Beitmenu, kas naktīs dodas nogalināt. Grāmata pazīstama pēc tās spilgtajiem vardarbības aprakstiem un seksa ainām, kuru dēļ dažās valstīs to necaurspīdīgā iepakojumā pārdeva tikai 18 gadu vecumu sasniegušiem pircējiem.

Filma iznāca 2000.gadā.

Gaidāmais seriāls attēlos nu jau aptuveni 50 gadus veco Beitmenu, kurš apmāca līdzskrējēju par tikpat sadistisku slepkavu kā viņš pats.

Tikmēr top arī teātra mūzikls pēc «Amerikāņu psiha» motīviem. Plānots, ka tā pirmizrāde notiks Londonā šī gada 3.decembrī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu