Kailija Minoga pievienojusies dziedāšanas šova žūrijai (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga pievienojusies britu dziedāšanas šova «The Voice» žūrijai, kurā patlaban vēl darbojas reperis «Will.i.am» un velsiešu dziedātājs Toms Džonss.

Minoga, kuras ieraksti visā pasaulē pārdoti 68 miljonos eksemplāru, nāks britu dziedātājas «Jessie J» vietā, kura pēc aiziešanas no šova varēs rūpīgāk pievērsties sava otrā albuma promocijas pasākumiem.

«Man ļoti patīk raidījuma ideja, turklāt esmu kaismīga skatītāja,» teica Minoga. «Jaunu talantu meklēšana ir ļoti nozīmīgs aspekts mūzikas industrijā, un «The Voice» ļauj tajā piedalīties mums visiem!»

Saskaņā ar mediju ziņām Minoga esot atteikusies no dalības tā paša šova Austrālijas versijā.

«Kailijai ir viens no atpazīstamākajiem vārdiem popmūzikā,» sacīja «The Voice» britu versijas producente Moira Rosa. «Viņas kontā ir globāli panākumi vairāk nekā 20 gadu garumā. Esmu pārliecināta, ka viņa šovam piešķirs īpašu auru.»

Pēdējā laikā «The Voice» cīnās ar aizvien sarūkošiem rādītājiem. Salīdzinot ar pagājušo gadu, 2013.gadā vidējais auditorijas lielums no 9,21 miljona skatītāju nokrities līdz 7,65 miljoniem.

Ceturkšņa finālkoncerts piesaistīja vien 5,14 miljonus skatītāju par spīti formāta maiņai, kas ļāva ātri atbrīvoties no neinteresantiem konkursantiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu