Izstāde par ziedu brīnumu Dabas muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl tikai vienu mēnesi Latvijas Dabas muzejā būs iespēja apmeklēt bezmaksas izstādi «Brīnumi ziedos». Visus interesentus, jo īpaši skolēnus un skolotājus, aicinām izzināt ziedu noslēpumus un aktīvi līdzdarboties izglītojošās spēlēs.

Jaunajam mācību gadam sākoties, aicinām skolēnus, ģimenes ar bērniem, kā arī citus interesentus izmantot iespēju un bez maksas apmeklēt interaktīvu izstādi par ziediem.

Daudzas pasaules tautas kopš seniem laikiem rituālos izmantojušas ziedus – greznotas līgavas, karavadoņi, pat mājlopi. Latviešu meitas un sievas joprojām lepojas ar krāšņiem Līgo vainagiem. Bet vai zini, kāpēc puķes smaržo un kāda ir to uzbūve? Vai kādreiz esi redzējis putekšņus palielinājumā? Dabas muzejā atradīsi atbildes un uzzināsi vēl daudz citu brīnumu par ziediem. Apmeklētājus priecēs koši attēli, aktīvākajiem būs iespēja spēlēt spēles, bet zinātkārajiem – strādāt ar īpaši sagatavotām darba lapām.

Izstāde tapusi Igaunijas – Latvijas – Krievijas pārrobežu sadarbības programmas projekta ELRI – 156 «Dabas izglītības sekmēšana – efektīvs līdzeklis sabiedrības dabas apziņas veidošanai» ietvaros.

Izstāde apskatāma līdz 13. oktobrim Latvijas Dabas muzeja 1. stāva izstāžu zālē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu