Kristena Stjuarte par tikšanos ar arābu princi nopelna pusmiljonu dolāru (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: i heart him, CC BY-NC-ND 2.0

Holivudas aktrise Kristena Stjuarte par 15 minūtes garu privātu tikšanos ar princi no Vidējiem Austrumiem savākusi labdarībai 500 000 ASV dolāru (265 000 latu).

23 gadus vecā aktrise piesaistīja vārdā nenosaukta arābu prinča uzmanību, kas bija gatavs dāsni samaksāt par 15 minūtēm viņas laika.

Tikšanos organizēja filmu producents Hārvijs Veinšteins, un ar to nopelnītā nauda tiks novirzīta viesuļvētrā «Sendija» cietušajiem.

«Kristena vienkārši 15 minūtes pasēdēja ar šo puisi,» Veinšteins atklāja pirms viesuļvētras «Sendija» labdarības koncerta.

Noslēpumainais princis visu summu esot samaksājis skaidrā naudā. Viņa un Stjuartes tikšanās notika birojā «Madison Square Garden» arēnā, kur svētdien norisinājās līdzekļu vākšanas pasākums.

Stjuarte nebija vienīgā slavenība, kas piedalījās viesuļvētras «Sendija» labdarības koncertā, kurā kopumā tika savākti 30 miljoni dolāru (15,9 miljoni latu). Uz to bija ieradies eksbītls Pols Makartnijs, pianists Billijs Džoels, komiķi Kriss Roks un Ādams Sendlers, grupas «The Rolling Stones» līderis Miks Džegers, dziedātājs Brūss Springstīns un citi.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu