Ginesa pasaules rekordu grāmatā iekļuvis suns - virves dejotājs (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Ginesa pasaules rekordu grāmatas jaunākajā izdevumā iekļuvis pa virvi staigājošs suns, vēsta ziņu portāls «Orange News».

Četrus gadus vecais Osberts Hamperdinks Pumperniķelis, īsāk dēvēts par Oziju, tikai 18,22 sekundēs pa virvi nostaigāja 3,5 metrus.

Garspalvainā kollija un Austrālijas aitu suņa krustojuma saimnieks ir 51 gadu vecais brits Niks Džonsons, kurš savu mīluli trenējis pēc internetā atrastām pamācībām.

«Ozija vecāki ir aitu suņi saimniecībā, tāpēc viņa asinīs ir strādāt kopā ar mani,» stāsta Džonsons. «Ozijam ļoti patīk mācīties trikus, un viņš to uztver kā spēli.»

Šogad rekordu grāmatā iekļuvis vēl viens brits - Džeimss Brauns, kuram pieder 322 putekļu sūcēji. Viņš atvēris savu muzeju.

33 gadus vecais vīrietis no Notingemas sāka krāt astoņu gadu vecumā, kad vecāki viņam uzdāvināja pirmo putekļu sūcēju.

Uz jautājumu, vai iekļūšanu Ginesa rekordu grāmatā viņš nosvinēs ar mājas uzkopšanu, Brauns atbildēja: «Es neko netīrīšu. Man nepatīk mājas darbi.»

Jaunākajā Ginesa rekordu grāmatas izdevumā iekļauti dažādi dīvaini sasniegumi, tai skaitā uz skrituļdēļa braucošs āzis no Nigērijas, kurš vienā piegājienā pieveica 36 metrus. Tas ir lielākais attālums, ko jebkad veicis āzis uz skrituļdēļa.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu