«Bugatti Veyron» ir miris, lai dzīvo «Bugatti Veyron» (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Tā diena, kad tiks atklāts leģendārā «Veyron» aizstājējs tuvojas un saskaņā ar ārvalstu medijos izskanējušo informāciju, tas varētu notikt ne ātrāk kā pēc diviem gadiem. Taču «Veyron» ir un paliks «Veyron», kurš sev ir nodrošinājis stabilu vietu auto industrijas vēstures grāmatās.

Uzņēmuma vadītājs Dr. Volfgangs Šreibers (Dr. Wolfgang Schreiber) savā uzrunā Frankfurtes auto izstādē uzsvēra, ka nevar runāt par «Veyron» aizstājēju, jo šo automašīnu nekas nespētu aizstāt. Emocionālajā uzrunā viņš teica, ka pēc diviem gadiem būs pilnīgi jauns «Bugatti» luksus automobilis, kurš būs radikāli savādāks nekā «Veyron».

Tāpat Šreibers minēja, ka jaunais auto tiks pie efektīva hibrīddzinēja un tā ražošanā tiks lielā mērā izmantoti dažādi modernie materiāli, lai samazinātu automobiļa svaru.

Trekna svītra tika pārvilkta pāri «Galibier» sedana konceptam, kurš debitēja 2009.gadā. «Bugatti» vadītājs uzsvēra, ka nākamais uzņēmuma modelis būs cita veida sporta superauto.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu