Bens Afleks par Betmena lomu: Es varu izturēt fanu sašutumu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Bens Afleks var samierināties ar negatīvo reakciju, ko izraisījusi viņa izraudzīšanās Betmena lomai, vēsta britu izklaides portāls «Digital Spy».

Kā jau ziņots, supervaroņu filmu fani neslēpj savu sašutumu par kinostudijas izvēli. Internetā pat sākta parakstu vākšana petīcijai par Afleka padzīšanu no filmas, ko atbalstījuši vairāk nekā 93 000 cilvēku.

Kinostudija Afleku brīdinājusi par iespējamo reakciju, televīzijas pārraidē «Late Night with Jimmy Fallon» atklāja aktieris.

«Studijas pārstāvji bija sajūsmā, taču sacīja, ka cilvēku reakcija dažkārt var sagādāt grūtības,» viņš teica. «Viņi man parādīja, kādu reakciju internetā izraisījuši daži citi aktieri.»

«Taču es esmu pieaudzis cilvēks. Ja es varu izturēt, ka netieku nominēts «Emmy» balvai, tad varu izturēt jebko. Es esmu ļoti stiprs.»

Afleks arī uzslavēja «Man of Steel» («Tērauda vīrs») turpinājuma režisoru Zaku Snaideru: «Viņam ir ļoti interesants skatījums. Viņš grib izveidot kaut ko atšķirīgu, bet tajā pašā laikā saderīgu ar iepriekšējām filmām.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu