«airBaltic» sasniedz rekordaugstu punktualitātes rādītāju (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.guigo.eu, CC BY-SA 2.0

Augustā Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» sasniegusi rekordaugstu 15 minūšu punktualitātes rādītāju - 92,2% visiem lidojumiem, kuri savieno Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs, portāls «Apollo» uzzināja aviokompānijā.

Sasniegtais rezultāts ir labākais «airBaltic» punktualitātes rādītājs šogad, kā arī augusta mēnesī kopumā pēdējo piecu gadu laikā.

««airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus uz un no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Mums ir ļoti svarīgi turpināt uzlabot punktualitāti, lai nodrošinātu aizvien labākus pakalpojumus gan tranzīta pasažieriem, gan arī visiem pārējiem, tādējādi nostiprinot Rīgas kā Ziemeļu tranzītmezgla pozīcijas,» norāda aviokompānijas izpilddirektors Martins Gauss.

«airBaltic» bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009.gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī garantija piedāvā papildus ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu