Gorkšs kārtējo reizi paliek uz «Reading» rezervistu soliņa (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas futbola izlases aizsargs un kapteinis Kaspars Gorkšs kārtējo reizi palicis uz rezervistu soliņa Anglijas pēc spēka otrās līgas - «Championship» - spēlē.

Gorkšs «Reading» sastāvā nav spēlējis jau kopš 27. augusta, kad komanda ar 0:6 kapitulēja trešās līgas - «League One» - vienībai Pīterboro «United».

Tomēr Gorkša atstāšana uz rezervistu soliņa tik un tā ļāva «Reading» komandai «Championship» mačā savā laukumā gūt uzvaru pār Līdsas «United» ar rezultātu 1:0 (0:0). Zīmīgi, ka uzvaras vārtus Šons Morisons guva vien spēles kompensācijas laika sestajā minūtē.

Pateicoties panākumam, «Reading» čempionāta kopvērtējumā pakāpusies uz septīto vietu - septiņās spēlēs tās kontā ir 12 punkti.

Tikmēr bezvārtu neizšķirts fiksēts citā «Championship» mačā - Braitonas «Albion», ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, cīnījās 0:0 (0:0) ar Londonas «Queens Park Rangers», kas vēl aizvadītajā sezonā spēlēja Anglijas spēcīgāko klubu sabiedrībā.

Maksimenko šim mačam nebija pieteikts.

«Albion» ar septiņās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem «Championship» kopvērtējumā ieņem 13. vietu 24 komandu konkurencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu