Kanje Vests pieprasa viņa ģērbtuvē izgludināt paklāju (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests pieprasījis, lai viņa garderobē tiktu izgludināts paklājs, jo tas esot bijis pārāk nelīdzens.

Vests šonedēļ sacēla traci britu televīzijas raidījuma «Later... With Jools Holland» aizkulisēs.

Ierodoties uz mēģinājumu, viņu neapmierināja studijas iekārtojums, tāpēc reperis lika to nojaukt un pārbūvēt pēc viņa norādījumiem. Pēc tam Vests deva rīkojumu, lai viss viņa jau iekārtotajā ģērbtuvē būtu balts, tai skaitā sienas, dīvāns un ziedi.

Bez Vesta raidījumā uzstājās arī dziedātājs Stings un rokgrupa «Kings of Leon», tomēr reperis uzstājis, ka viņam un daudzajiem pavadoņiem esot jāpiešķir lielākā daļa no 15 pieejamajām ģērbtuvēm.

Taču BBC darbinieki bija patiešām šokēti, kad Vests lika izgludināt ģērbtuves paklāju ar gludekli, jo tas esot par nelīdzenu.

«Visi zināja, ka ar Kanji nebūs viegli, taču neviens iepriekš nebija dzirdējis prasību izgludināt paklāju,» informācijas avots sacīja laikrakstam «The Sun». «Viņa pavadoņi pārņēma studiju, kaut arī tajā bija vēl citas zvaigznes. Par laimi pēc uzstāšanās viņš kļuva ļoti kluss un vienkāršs.»

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu