Piedzīvojumu ekspedīcija «1000 jūdzes» svin jubileju un atkal dodas ceļā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot no 5.oktobra LTV 7 tiks demonstrētas jaunās raidījuma «1000 jūdžu ekspedīcijas» nu jau 13. sezonas sērijas – «1000 jūdzes pa ledāja pēdām». Piedzīvojumu ekspedīcija jau sešus gadus ir skatītāju pieprasīts un iemīļots, kā arī viens no internetā visvairāk lejuplādētajiem TV raidījumiem.

«Šoreiz dodamies uz valsti, kas esmu pārliecināts - nekļūdīšos sakot, ka būs mūsu skatītājiem īpaši mīļa un raisīs lielu interesi», stāsta raidījuma producents Atis Balodis. «Lai saglabātu intrigu, ekspedīcijas gala mērķi līdz raidījuma sākumam turam noslēpumā. Faniem būs iespēja laimēt balvas, mēģinot to uzminēt sociālajos tīklos - facebook un twitter vietnēs, piedaloties konkursos.»

«Sešu gadu laikā ekspedīcijas dalībnieki ir pabijuši 12 valstīs visā pasaulē, mācījušies, centušies izzināt un saprast ikvienu no tām. Viņiem ir izdevies stāstīt arī par visai eksotiskām un noslēgtām valstīm, kur rietumu pasaules cilvēki netiek gaidīti ar prieku. Šobrīd viņi ir pietiekami pieredzējuši un zinoši, lai dotos īpašā piedzīvojumā uz skaistāko pasaules vietu - uz zemi, kas tikai retajam ir atklājusi savu būtību…»

«Ievērojamākais un «karstākais» ekspedīcijas jaunums ir tas, ka šogad dodamies ceļā ar pavisam jaunām, speciāli aprīkotām «Volvo» XC 60 un XC 70 apvidus automašīnām. Šī mums ir jau trīspadsmitā ekspedīcija, divi tūkstoši trīspadsmitais gads - par godu tam un jaunajiem auto nolēmām veidot jubilejas raidījumu, uzaicinot piedalīties gandrīz visus, kas savulaik ar mums devušies ekspedīcijās», turpina Atis Balodis.

Šajā sezonā desmit serijās būs iespēja redzēt astoņus ekspedīcijas dalībniekus. Daži no tiem: Intars Bususlis, Kārlis Kazāks, Egons Reiters, Edgars Zaķis un Harijs Sils, jau paziņoti un zināmi plašākai publikai, bet pārējo dalībnieku vārdi kopā ar ekspedīcijas galamērķi atklāsies vien raidījumā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu