Foto: Portmenas drosmīgais krāsu salikums dodoties uz baletu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkā aizvadīts 2013. gada sezonas Pilsētas baleta Rudens Galā pasākums. Uz to ieradās arī aktrise Natālija Portmena ar vīru Bendžaminu Milpjē. Protams, vizlielākā nozīme baletam ir Milpjē dzīvē - tomēr balets zīmīgs ir abiem. Pāris iepazinās un iemīlējās 2009. gadā filmas «Melnais gulbis» uzņemšanas laikā.

Natālija Portmena par dramatisko balerīnas lomu ieguva prestižo «Oskara» balvu. 2011.gadā viņa laida pasaulē Bendžamina dēlu, bet pagājušajā vasarā Portmane un Milpjē salaulājās.

Aktrise uz Ņujorkas operas pasākumu bija izvēlējusies koša krāsu salikuma tērpu no Kristiāna Diora kolekcijas un trāpīja desmitniekā, jo, rietumu presē ziņo, ka viņa bijusi uzmanības centrā.

Starp citu, Milpjē 2014.gada oktobrī pārņems Parīzes Operas baleta direktora pienākumus no pašreizējās vadītājas Brižitas Lefevras. «Es saglabāšu to, kas šķiet stiprs un stabils, bet es apdomāšu visu pārējo,» intervijā laikrakstam «Figaro» ceturtdien sacīja Milpjē.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu