Aizkulišu foto: Kā tapa spraigākie «UgunsGrēka» kadri (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Klāt rudens un TV ekrānos atsākas pašmāju populārā seriāla «UgunsGrēks» notikumi. Jaunās sezonas jau pašā pirmajā sērijā norisinājās spraigi pavērsieni. Seriāla skatītāji baiļojās, kas šoreiz kāzu dienā notiks ar Leona izredzēto? Viss beidzās labi - tomēr «vietējais mačo» no seriāla scenārija pazuda. Nu galveno notikumu pavērsieni vijas ap citiem tēliem.

Īpašu vietu seriāla notikumos ieņem no Anglijas atbraukusī un pieaugusī Leona meita Ieviņa, kurai parādīšanās seriālā izvērtās visai dramatiska - ar auto avāriju. Tomēr tie nav vienīgie pavērsieni viņas dzīvē - viņa satiek puisi no konkurentu viesnīcas un, protams, sāk veidoties «aizliegtā» mīla. jaunieši nokļūst visai pikantā situācijā, ka Ieviņai nākas Ediju glābt no noslīkšanas ezerā.

Seriālā parādās arī Edija vecmāmiņa, kuru atveido tautā iemīļotā aktrise Olga Dreģe. Viņā ieskatās Ulda Dumpja atveidotais Aivars - šis duets ļaus ar patīkamu nostaļģiju atcerēties aktieru saspēli filmā «Limuzīns Jāņu nakts krāsā».

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu