Valdībā augustā mazāko atalgojumu saņēmis Rinkēvičs (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

No ministriem augustā vismazākais atalgojums izmaksāts ārlietu ministram Edgaram Rinkēvičam (RP), liecina Valsts kancelejas publiskotā informācija.

Rinkēvičs par darbu augustā saņēmis 912 latus pēc nodokļu nomaksas, bet pārējiem ministriem alga bija virs 1000 latiem.

Vislielāko algu pagājušajā mēnesī saņēmis tieslietu ministrs Jānis Bordāns (VL-TB/LNNK) - 1255 latus, otra lielākā alga bijusi labklājības ministrei Ilze Viņķelei (V) - 1245 lati, bet iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) saņēmis 1241 latu. Virs 1200 latiem alga bijusi arī satiksmes ministram Anrijam Matīsam - viņam izmaksāti 1237 lati, bet zemkopības ministre Laimdota Straujuma algā par augustu saņēmusi 1220 latus.

Veselības ministre Ingrīda Circene (V) saņēma 1180 latus, bet izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) alga iepriekšējā mēnesī bija 1177 lati, savukārt finanšu ministrs Andris Vilks (V) un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) katrs saņēmuši 1169 latus, bet ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts saņēmis 1134 latus. Kultūras ministrei Žanetai Jaunzemei-Grendei (VL-TB/LNNK) par darbu izmaksāti 1072 lati, bet aizsardzības ministram Artim Pabrikam (V) - 1048 lati.

Savukārt premjerministrs Valdis Dombrovskis (V) par darbu augustā saņēmis 1190 latu algu.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu