Pauls un Račs uzsāk Latvijas koncerttūri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cāļus skaita rudenī – ar šādu devīzi šodien Ventspilī sākas Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu svētku «Nekur nav tika labi kā mājās» rudens tūre. Koncertprogramma, kuras pirmatskaņojums ar lieliskiem panākumiem izskanēja augustā Dzintaru estrādē, tuvākās nedēļās būs redzam un dzirdama arī Valmierā (18.oktobris), Liepājā (20. oktobris), Jelgavā (24. oktobris) un Madonā (27. oktobris).

Jo īpaši patīkami gan abiem dziesmu autoriem, gan daudzajiem solistiem, kas koncertā izpilda viņu populārākās dziesmas, ir fakts, ka šā vakara uzstāšanās Ventspils Teātra namā «Jūras vārti» ir pilnībā izpārdota – biļetes kasēs beidzās pirms pilsētā tika izlīmētas koncerta afišas!

Koncertprogrammā «Nekur nav tik labi kā mājās» piedāvā īsti latvisku izklaidi, kurā prieks un aizrautība mijas sentimenta un vieglas smeldzes mirkļiem.. Tajā skan Paula un Rača iecienītākās dziesmas, ko dzied Normunds Rutulis, «Dzeguzīte», Aija Andrejeva, Liene Šomase un Jānis Moisejs, Daumants Kalniņš, Kristīna Zaharova, Andris Bērziņš un Jānis Paukštello, Antra Stafecka, Normunds Ruskis, Normunds Jakušonoks un Rīgas Zelta Saules koris. Spēlē «Tipa orķestris», bet pie klavierēm visa vakara garumā ir pats Maestro Raimonds Pauls.

ŠEIT

Vērienīgais uzvedums ar daudzu latviešu estrādes zvaigžņu dalību nebūtu iespējams ne tikai bez abu tautā iemīļoto autoru dziesmām, bet arī bez draudzīgi gādīga atbalsta, ko sniedz Ventspils, Valmieras, Liepājas, Jelgavas un Madonas pilsētu domes, kā arī Lattelecom Lojalitātes programma («manslettecom.lv» klientiem – biļetes ar 20% atlaidi) un saldiem uzmundrinājumiem pilnā Laima kofekšu izlase «Maestro».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu