Mēbeles visām gaumēm un vajadzībām - izstādē «Baltic Furniture 2013» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 3. līdz 6.oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā ir laipni gaidīts ikviens, kura dzīves vai darba telpa ir gatava jaunām interjera pārmaiņām un kurš atrodas ideālo mēbeļu meklējumos, jo konkurētspējīgākie mēbeļu ražotāji, tirgotāji un dizaineri pulcēsies mēbeļu un interjera izstādē «Baltic Furniture 2013», lai prezentētu jaunākās mēbeļu kolekcijas, kā arī mēbeļu furnitūru un apdares materiālus, portālu «Apollo» informēja Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore.

Šogad izstādē piedalīsies vairāk nekā 150 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Vācijas, Dānijas un citām valstīm, kuri piedāvās kvalitatīvas, funkcionālas, ekoloģiskas un transformējamas mēbeles prasīgiem un izvēlīgiem pircējiem. Vai tā būtu nokomplektēta mēbeļu kolekcija vai pavisam neliels interjera aksesuārs - izvēles iespējas būs plašas, cenas demokrātiskas un jaunais pirkums vēl ilgi sagādās prieku īpašniekam. Neizpaliks arī ekspertu konsultācijas un īpaši izstādes piedāvājumi!

Mūsdienīgi un praktiski risinājumi virtuvei

Mūsdienās virtuve ir kas vairāk, nekā vien telpa, kur gatavot ēdienu, - tā ir telpa, ap kuru griežas visa ģimenes dzīve, tādēļ funkcionāls un dizainiski pievilcīgs virtuves iekārtojums ir ļoti svarīgs, īpaši gadījumos, kad virtuve un viesistaba ir apvienotas vienā telpā. Izstādē «Baltic Furniture 2013» varēs izpētīt un iegādāties jau gatavas virtuves iekārtas, kā arī pasūtīt individuāli, izvēloties savām vajadzībām atbilstošus risinājumus. Zinoši speciālisti sniegs konsultācijas un ieteikumus, lai varētu izdarīt labāko izvēli. Uzņēmumi «Kuhni Belarusi», «Nolte Home», «Goldoptima», «Patix» u. c. prezentēs virtuves mēbeles un virtuves iekārtas gan klasiskā stila, gan modernā stila piekritējiem. Arī prasīgu klientu vēlmes būs apmierinātas, jo šo mēbeļu ražošanā ir izmantoti inovatīvi un kvalitatīvi materiāli, tās ir oriģināla dizaina un ir pieejamas plašā krāsu gammā.

Dizaina mēbeles un aksesuāri viesistabai un guļamistabai

Gaumīgs dizains, dabiski materiāli, izcila kvalitāte, smalkas detaļas - šīs un vēl citas īpašības raksturo guļamistabas un viesistabas mēbeles, kuras izstādē piedāvās pašmāju un ārvalstu ražotāji un tirgotāji. Masīvā bērza mēbeles, kurās prasmīgi apvienotas tradicionālas vērtības un mūsdienīgs dizains, piedāvājumā no «Daiļrade Koks», iebūvējami skapji no «Davanti», ozolkoka guļamistabas un viesistabas mēbeles no «SEL RA ART», ādas, auduma un kombinētie dīvāni no «Mūzas istabas», greznas gultas no «Elite House» un «Raita» - to visu četru dienu garumā ikviens varēs aplūkot, izpētīt un aptaustīt Ķīpsalā. Savukārt kristāla gaismas ķermeņus, košus, dažādu krāsu, faktūru un izmēru spilvenus un paklājus, antialerģiskus matračus un citus dekorus, kas lieliski saderēs kopā ar augstāk minētajām mēbelēm, piedāvās uzņēmumi «Lilia Koduvalgustus», «Kate», «Unikulma», «Tempur» u. c.

Mēbeles bērniem un jauniešiem

Izstādes piedāvājumā nav aizmirsts arī par pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem, kuriem tiks piedāvātas ērtas gultas saldiem sapņiem, skapji, plaukti un mantu kastes mīļāko spēļlietu glabāšanai, rakstāmgaldi mācībām, zīmēšanai un lasīšanai, kā arī citas košas, drošas un dzīvespriecīgas mēbeles. Arī jaunatnei pašmāju ražotāji «Daiļrade Koks» un «SEL RA ART» piedāvās oriģinālas mēbeļu kolekcijas, kas izstrādātas tīrās un gaišās krāsās, lai tās labi iederētos viskošākajā un revolucionārākajā jauniešu telpas noformējumā.

Ērtas mēbeles birojam

Birojs ir vieta, kur pavadām lielāko dienas daļu, tāpēc ir svarīgi, lai mums būtu ērts krēsls sēdēšanai, plašs darba galds strādāšanai, liels apspriežu galds ideju apmaiņai un kopīgu biznesa lēmumu pieņemšanai, dīvāns atpūtas brīžiem un vēl citas mēbeles, kas nepieciešamas ērtam, radošam un produktīvam darbam. Ja esat uzņēmuma vadītājs, kas domā par darba vides uzlabošanu, tad «Baltic Furniture 2013» būs īstā vieta biroja mēbeļu iegādei, jo mēbeles lieliem un maziem birojiem piedāvās tādi uzņēmumi kā «Kate», «Bolderāja Serviss», «Troja», «Feidi», «Lumini» u. c.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstādi «Design Isle 2013», kura vienkopus pulcēs spožākos Latvijas dizainerus un ražotājus, kas radošā un aktīvā vidē piedāvās jaunākās dizaina preces un pakalpojumus, kas sniegs estētisku baudījumu un priecēs ikvienu apmeklētāju.

Tiekamies no 3. līdz 6.oktobrim izstādē «Baltic Furniture 2013», lai iepazītos ar iemīļotiem un jauniem mēbeļu zīmoliem un atrastu savai dzīves un darba telpai atbilstošākos risinājumus!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu