«Swedbank» ievieš jaunumu internetbankas lietošanā (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tagad «Swedbank» internetbankai var pieslēgties arī lietotāji, kuriem ir elektroniskā identifikācijas (eID) karte ar tajā aktivizētu «eParakstu», informē «Swedbank» preses pārstāve Kristīne Jakubovska.

Lai varētu eID karti izmantot internetbankā, nepieciešams aktivizēt tajā esošos «eParaksta» sertifikātus, ko var izdarīt jebkurā Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) filiālē.

Ja klientam ir eID karte un aktivizēts «eParaksts», internetbankai var uzreiz pievienoties ar eID kartes palīdzību un izmantot visas internetbankas iespējas: apmaksāt rēķinus, veikt pārskaitījumus, slēgt jaunus līgumus, norāda Jakubovska.

Viņa skaidro, ka «Swedbank» internetbankas kodu karte turpina darboties arī tiem, kuri kā identifikācijas līdzekli sāk lietot eID karti.

Jau 302 tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju ir jaunais personu apliecinošais dokuments eID karte, un eID karšu īpašnieku skaits turpina palielināties, norāda bankā.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu