Pirmajās dienās pārdod rekordlielu jauno «iPhone» skaitu (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

SV informācijas tehnoloģiju kompānija «Apple Inc.» pirmdien paziņoja, ka pirmajās trīs dienās pēc to nonākšanas tirdzniecībā pārdevusi deviņus miljonus viedtelefona «iPhone» jauno modeļu, tādējādi sasniedzot rekordaugstu līmeni.

«Šī ir līdz šim labākā «iPhone» tirdzniecības sākšana, pārdoti vairāk nekā deviņi miljoni jauno «iPhone», kas ir jauns rekords pirmajai tirdzniecības nedēļas nogalei,» norādīja «Apple» vadītājs Tims Kuks.

Kompānija pavēstīja, ka pieprasījums pēc jaunajām ierīcēm ir pārsniedzis piedāvājumu, tāpēc daļai klientu nāksies pagaidīt.

«Apple» jauno «iPhone» modeļu tirdzniecību pasaulē sāka piektdien.

«iPhone 5S» un » iPhone 5C» šobrīd tirdzniecībā nonācis ASV, Lielbritānijā, Austrālijā, Kanādā, Ķīnā, Francijā, Vācijā, Honkongā, Japānā, Puertoriko un Singapūrā.

«Apple» pirmdien arī paziņoja, ka jau vairāk nekā 200 miljoni viedtelefonu un planšetdatoru šobrīd ieguvuši jauno operētājsistēmu «iOS 7».

Kā ziņots, «Apple» pirmoreiz savā pastāvēšanas vēsturē izlēmusi vienā reizē izlaist divus līdzīgus produktus, septembra sākumā prezentējot divus viedtālruņa «iPhone» modeļus - «5S» un lētāko «5C».

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu