400 000 dolāru vērts «Lamborghini» tiek pārrauts uz pusēm (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Benoit cars, CC BY-SA 2.0

ASV, Ņujorkā ir noticis iespaidīgs ceļu satiksmes negadījums, kuru visā savā varenībā ir fiksējušas video novērošanas kameras.

Itālijas sporta automašīnas «Lamborghini Aventador» vadītājs pēc dažu aculiecinieku teiktā pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu un saskrējās ar tumšas krāsas vieglo automašīnu «Mazda», kura veica kreiso pagriezienu.

Jaudīgā spēkrata vadītājs nespēja izvairīties no sadursmes ar otru automašīnu un «izsmērēja» savu dārgo «Aventador» gar betona sētu. No spēcīgā trieciena sporta automašīnu pārrāva uz pusēm. Brīnumainā kārtā «Lamborghini» autovadītājs avārijā tika sveikā cauri bez traumām.

Ārvalstu mediji vēsta, ka šādas avārijas rezultāts nav nekas pārsteidzošs, jo ekskluzīvās sporta automašīnas tiek būvētas ar nolūku novirzīt visu trieciena jaudu no salona, kurā atrodas vadītājs un pasažieris. Šoreiz pie vainas nav veiklie kaimiņzemes metinātāji.

šeit

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu