Lielbritānijā pazudis Latvijas valstspiederīgais; britu policija lūdz palīdzību (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Police_Mad_Liam, CC BY-SA 2.0

Lielbritānijā, Notinghemšīrā bez vēsts pazudis Latvijas valstpiederīgais, par kuru pēdējās ziņas bijušas 11.augustā, ziņo ārvalstu mediji.

24 gadus vecais Arturs Anisimovs, kurš pirms gada pārcēlies dzīvot uz Lielbritāniju, savā dzimšanas dienā 14.septembrī nav sazinājies ar saviem vecākiem Latvijā, un nav redzēts jau kopš 30. jūlija, tādēļ sākta viņa meklēšana.

Ir aizdomas, ka Arturs, kurs tekoši runā angļu valodā, ir nopircis vilciena biļeti uz Leičesteru 16.augustā, tādēļ policija mēģina noskaidrot, vai Arturs šobrīd tur atrodas vai ir atgriezies atpakaļ Notinghemšīrā.

«Artura ģimene mums stāstīja, ka tas [bezvēsts prombūtne] nav viņam raksturīgi. Viņa telefons izslēdzies 16.augustā, un pagājusi arī viņa dzimšanas diena, kurā viņš nedeva nekādu ziņu. Viņi [vecāki] sākuši nopietni uztraukties,» atklāt inspektors Neils Viliams.

Ja kāds zina Artura atrašanās vietu vai jebkādu noderīgu informāciju, kas palīdzētu viņu atrast, britu likumsargi lūdz zvanīt Notinghemšīras policijai: 101 vai 0800 555 111.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu