Viegli pagatavojama recepte rudens ražas laikam.
Kāpostu plāceņi (16)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams:
neliela kāpostgalviņa
1 burkāns
1 sīpols
2 olas
4 ēdamkarotes miltu
zaļumi
sāls
pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Kāpostu apvāra sālsūdenī (5 minūtes), atdzesē un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Kāpostiem pieliek smalki sarīvētu burkānu, sagrieztu sīpolu, smalki sagrieztus zaļumus, olas, miltus, sāli un piparus. Cep sakarsētā eļļā gaiši brūnus plāceņus, pasniedz ar skābu krējumu.