Kāpostu plāceņi (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imperfect Escape, CC BY-NC-ND 2.0

Viegli pagatavojama recepte rudens ražas laikam.

Nepieciešams:

neliela kāpostgalviņa
1 burkāns
1 sīpols
2 olas
4 ēdamkarotes miltu
zaļumi
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kāpostu apvāra sālsūdenī (5 minūtes), atdzesē un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Kāpostiem pieliek smalki sarīvētu burkānu, sagrieztu sīpolu, smalki sagrieztus zaļumus, olas, miltus, sāli un piparus. Cep sakarsētā eļļā gaiši brūnus plāceņus, pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu